Catechisatie

Klik hier om je aan te melden!

Follow Me - Catechisatie voor tieners van klas 1 t/m 4. 

Kom jij ook naar de Follow Me catechisatie?! 

Op de Follow Me hebben we het samen over allerlei onderwerpen die belangrijk zijn voor jouw leven en je geloof. 

Elke avond heeft een ander thema. Je luistert naar een kort intro-praatje en praat daarna in een kleinere groep met leeftijdsgenoten door over wat het voor jou betekent. Je bidt samen, leest uit de bijbel en leert van elkaar. 

 

Samen leren geloven. Jij bent er toch ook bij?!

 

Follow Me is op de maandag- of de dinsdagavond, van 19.00-20.00 uur, in Onder de Wiek. Bij het aanmelden kies of je liever op maandag of dinsdag komt. 

Van begin oktober tot de week vóór pasen.

followme@hervormddirksland.nl

16+ catechese

Voor 5e en 6e klassers, studenten MBO, HBO etc. is er 16+ catechese op dinsdagavond. Het start om 20.30 in de Oude Bieb. De avonden worden geleid door Karen Koppenaal. We gaan met elkaar in gesprek rond een open Bijbel.

opgeven bij followme@hervormddirksland.nl

18+ catechese

Voor de jongeren van 18 jaar en ouder is er catechisatie op zondagmiddag bij Arie en Geke van Gurp Meer info hierover volgt zo spoedig mogelijk

followme@hervormddirksland.nl

Belijdeniscatechese

Wat hebben God en jij met elkaar te maken? Als je er achter begint t komen (of er allang achter bent) dat dat heel veel is, denk er dan eens over na of het wat voor jou is om met elkaar een traject in te gaan van belijdeniscatechese. Je hoeft je niet bij voorbaat vast te leggen op het afleggen van belijdenis. Vraag bij hen die het afgelopen jaar belijdenis deden (Joost, Rens, Sander, Tanja Tess, Marinda of Sebastiaan) na hoe het was. Afgelopen jaar kwamen we iedere maandagavond van 19-20 uur bij elkaar. Maar het kan ook op een andere avond. Je kunt je opgeven of nadere info vragen bij de geestelijke verzorger van het ziekenhuis, ds. Gert Jan Vogel, die de catechese verzorgt: