14 april Meet & Eat

Meet&Eat [Ontmoeten&Eten] is een  activiteit voor, door en met gemeenteleden. Met elkaar vormen we een grote gemeente waar telkens nieuwe gezichten bij komen. Met Meet&Eat willen we tijdens het nuttigen van een maaltijd bij gemeenteleden thuis elkaar ontmoeten. Zo kunnen we in een ongedwongen sfeer met elkaar in gesprek gaan en elkaar beter leren kennen. Op deze manier hopen we het contact tussen jong en oud te bevorderen. Doet u ook mee?

Voor wie?  Gemeenteleden vanaf 18 jaar 

Wanneer? Zaterdag 14 april 2018

Waar? Start om 18.30 uur in ‘de Oude Bieb’ en daarna bij gemeenteleden thuis.

Om zoveel mogelijk mensen te ontmoeten speelt het 4-gangen-diner zich op verschillende locaties af. Elk gerecht wordt op een andere plaats en met een andere tafelgezelschap gegeten. 

 

Eters:

Als eter ben je bij meerdere gemeenteleden te gast. Elke gang eet u op een ander adres. Ieder uur staat er bij een ander gemeentelid thuis de volgende gang van de maaltijd klaar. 

 

Kokers:

Het is de bedoeling dat een aantal gemeenteleden thuis een 3-gangen-diner bereidt en gasten ontvangt voor het voorgerecht, de soep en het hoofdgerecht. Dit hoeft echt geen culinair hoogstandje te zijn. Elke gang eten vier andere gemeenteleden met u mee. We sluiten de maaltijd gezamenlijk af met een dessert en koffie in ‘Onder de Wiek’.

Wij zijn op zoek naar gemeenteleden die gastvrouw/gastheer willen zijn en willen koken. Maar ook naar gasten, oftewel naar eters. U kunt zich als koppel opgeven, maar het mag ook alleen. Dit kan tot en met uiterlijk zondag 1 april 2018, maar liefst zo snel mogelijk. De deelnemerskosten zijn € 7,50 per persoon. De kosten voor het verzorgen van de maaltijd worden vergoed.

Naam:
Adres:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
Email:
Ik wil: 
Ik heb de mogelijkheid om buiten Dirksland te gaan eten:


Ik geef me op: