Ontmoetingen

 Beste lezer,

Na de evaluatie van de afgelopen Winterfair zijn wij onder andere tot de conclusie gekomen dat we het rad van avontuur op een andere manier invulling willen geven. 

Voor ons heeft de winterfair twee belangrijke doelen, dat is geld inzamelen voor de goede doelen waar de fair aan verbonden is, te weten de zendingsmedewerkers verbonden aan de gemeente en het jeugdwerk, en het samen brengen van de mensen uit het dorp en de omgeving. 

Met deze twee doelen in ons achterhoofd hebben we een nieuwe spel bedacht en wel het rad van ontmoeting. Hiervoor zoeken we mensen die graag iets willen delen met en andere mensen willen ontmoeten. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan: 

Mensen uitnodigen om mee te gaan met het uitoefenen van je hobby, dit kan van alles zijn wat jij leuk vind om te delen. 

Mensen  uitnodigen voor een gezellige kop koffie, eten of iets dergelijks.

Een mini workshop weggeven van iets wat je erg leuk vind of erg goed in bent.

Wanneer je iets wil geven dan kunt u dat mailen aan faircommissie@hervormddirksland.nl , of appen aan Jan Markwat 06 46 03 26 67 

Omschrijf kort en krachtig wat u wilt geven en voor hoeveel personen, en hoe u te bereiken bent. Wij zullen er dan een flyer van maken op a4 papier. Deze flyers hangen we op achter het rad van ontmoeting. Door middel van het kopen van een lootje kunnen mensen de prijzen winnen, ze mogen zelf uitkiezen wat ze willen. 

Op de flyer komt te staan dat er binnen twee weken na de jaarmarkt een afspraak gemaakt moet worden met aanbieder van de prijs wanneer het voor beide uitkomt. 

Het tweede doel komt met deze actie ook beter tot zijn recht we hoeven nu geen prijzen te kopen en al het geld van het rad van ontmoeting gaat nu naar het goede doel. 

 

Wij hopen op veel aanmeldingen en leuke ideeën! 

 

Groet, de Faircommissie.