Aanmelden Kerkdienst

Voor het aanmelden voor de kerkdiensten maken we sinds 28 mei 2021 gebruik van het nieuwe reserveringssysteem. In de nieuwe opzet krijgen gemeenteleden welke lang niet in kerk zijn geweest voorrang boven recentere bezoekers. Het moment van registreren is daarmee niet langer belangrijk.

De inschrijving voor een kerkdienst wordt 8 dagen voorafgaand aan de dienst geopend, waarbij alle leden van de gemeente zich kunnen inschrijven. Deze inschrijvingen zijn echter niet definitief, Na de sluiting van de inschrijving, op vrijdagavond 21:00, wordt bepaald welke gemeenteleden de kerkdienst kunnen bijwonen. Hierbij wordt rekening gehouden met de dienst waarin iemand voor het laatst een kerkdienst heeft kunnen bezoeken.

De gemeenteleden die de dienst kunnen bijwonen ontvangen hiervoor een uitnodiging via e-mail. Ook de gemeenteleden die zich hebben ingeschreven, maar waarvoor geen plaats meer beschikbaar is, ontvangen hiervan bericht.

Wanneer op vrijdagavond blijkt dat er nog plaatsen in de kerk beschikbaar zijn, is er alsnog de mogelijkheid om in te schrijven tot zaterdagavond 21:00. Deze inschrijvingen zijn dan wel direct definitief.

Aanmelden kan via de volgende link: