Vacatures jeugdwerk

Beste broeders/zusters,

Momenteel zijn we als gemeente enorm dankbaar en gezegend met zoveel kinderen, tieners en jongeren binnen onze gemeente. Om deze verschillende doelgroepen meer van het geloof in Jezus Christus bij te brengen bieden we als gemeente hen een diversiteit van activiteiten aan. We hebben het dan bijv. over een A-, B- en of C-crèche, de Follow-me catechese of jeugdvereniging. Om deze activiteiten aan te bieden en te begeleiden zijn er broeders/zusters nodig die hierin samen met de kinderen, tieners en jongeren willen optrekken om hen zo iets van geloof, hoop en liefde mee te geven.

Momenteel zijn er een heel aantal van onze gemeenteleden die al geruime tijd, sommige al 5 tot 6 jaar actief zijn in het jeugdwerk. Omdat sommige van hen toe zijn aan iets anders zijn we dringend op zoek naar broeders of zusters die hen willen vervangen. Als we over vacatures spreken en bijbehorende aantallen, dan hebben we het over de volgende aantallen:

 Zusters/broeders/jongeren  Leiding A-, B- en/of C-crèche  5 (nog 1 nodig)
 Zusters/broeders/jongeren  Leiding kinderclub  5 (nog 4 nodig)
 Zusters/broeders/jongeren  Leiding tienerclub  3 (nog 3 nodig)
 Zusters/broeders/jongeren  Leiding jeugdvereniging  1 (nog 1 nodig)
 Zusters/broeders/jongeren  Mentor(en) Follow-me catechese  5 (nog 3 nodig)
 Zusters/broeders/jongeren  Lid jeugdcommissie  2 (nog 2 nodig)
 Zusters/broeders/jongeren  Lid werkgroep Keigaaf  1 (nog 1 nodig)

We verwachten dat u goed beseft dat we zonder uw inzet, als deel van de Hervormde gemeente Dirksland, niet kunnen bieden wat nodig is voor de hierboven beschreven doelgroep(en).

Via de volgende link kunt u zich opgeven voor een vacature:

https://docs.google.com/forms/d/11_zh3DAZKFo6S4gzmSX2WsEoC7DXGNf0eN8rHtiXjXQ

Het is mogelijk om u voor meerdere vacatures op te geven, we kijken dan later samen met u welke activiteit het daadwerkelijk wordt.

Namens de jeugdouderlingen, Jeroen Besuijen en Reinier v/d Heuvel hartelijk bedankt voor uw inzet!